Welcome To PEP Africa International “Sharing Skills, Changing Lives”

Jeugd Betrokkenheid

We betrekken jongeren in binnen- en buitenschoolse gemeenschappen om kleine groene initiatieven te ontwerpen en uit te voeren, hun kennis van bossen en al hun waarden te vergroten en hun begrip van het milieu te verdiepen als uitdrukking van Lean About the Forest (LEAF).

LEAF kernwaarden gemeenschap = duurzaamheid en educatie.

LEAF zet zich in om een ​​cruciale leidende rol te spelen om verandering in lokale Chillan-gemeenschappen en deelnemers mogelijk te maken door hen voor te lichten over boskwesties en duurzame landbouw en ecologische praktijken te onderwijzen, waaronder groene ondernemingen, bossen, landgebruik, enz. LEAF gaat ook over ondersteunen en betrekken in een actief proces van het ontwikkelen van een groter milieubewustzijn door gezamenlijk lesgeven, leren, gemeenschapsdialoog en een gezonde levensstijl en tegelijkertijd een levendige, onderling verbonden, veerkrachtige en vreugdevolle gemeenschap bevorderen door alternatieven te bieden voor bestaande niet-duurzame praktijken en diversiteit eren. LEAF streeft ernaar 2000 ‚agents4change‘ in Chili te hebben opgericht door verschillende jongeren actief te betrekken bij diepgaande levensvaardigheidsprogramma’s, waarbij kleine school- en gemeenschapsprojecten worden gedocumenteerd die gericht zijn op activiteiten op het gebied van Education for Sustainable Development (ESD). Het project inspireert en stimuleert activiteiten om pilootscholen en gemeenschappen te betrekken bij het doen van iets concreets en om de scholen en gemeenschapsleiders verder te ondersteunen. Het biedt ook leerkrachtenmaterialen en een online en offline platform om klassen te helpen brainstormen en hun projectideeën te plannen, hun voortgang in een veilige online omgeving te documenteren en geweldige projecten te ontdekken die anderen doen. LEAF bestaat uit vier stappen: inspireren, onderwijzen, activeren en vieren.

LEAF gaat over agent4change worden om anderen te mobiliseren, en dan kun je je collega’s overtuigen en betrekken. LEAF streeft naar een beweging van scholen en leraren die hun leerlingen willen ondersteunen bij het dromen en doen en die scholen willen aanmoedigen om mee te doen aan de viering van Wereldmilieudag (elke 5 juni). het biedt jongeren de gelegenheid om op een creatieve manier hun reactie op bosgebruik te uiten. Ze zullen wereldleiders eraan herinneren om de inzet van UNFCCC te respecteren en hun beloften in COP’s, REDD’s en REDD’s + na te komen, met als hoogtepunt een oproep tot actie.
LEAF maakt zich ook grote zorgen over de verbanden tussen traditionele kennis, culturele diversiteit en intellectuele eigendomsrechten via de Rights-Base Approach-opleiding. De Wereldraad van Kerken van 1996 keurde Resolutie 1.50 over „Inheemse volkeren, intellectuele eigendomsrechten en biologische diversiteit“ goed, waarin werd opgeroepen tot respect voor culturele diversiteit, inclusief taalkundige verscheidenheid, als een essentiële voorwaarde om inheemse kennis te behouden en te beschermen.

Life Skills Program voor jongvolwassenen

We helpen worstelende jongvolwassenen met zelfstandige levensvaardigheden en training in levensvaardigheden. Het trainingsprogramma van PEP Africa omvat grondige en gedetailleerde onderwijsondersteunende diensten om onze stagiaires te helpen slagen en gedijen in de wereld van volwassenen. We weten dat veel jonge mensen, inclusief uw kind, getalenteerd, intelligent en begaafd zijn. We bieden unieke hands-on life-skills training op het gebied van borduren, houtbewerking, loodgieterswerk, automonteur, zagen, metselen, pesten, theater podiumkunsten, sculpturen, schilderen, schone kunsten, Fashion Design, kappers, weven, fotografie, modeontwerp, podiumkunsten, cinematografie, sport en welzijn, enz. Het biedt ook kansen om nieuwe technieken te leren met technologische hulpmiddelen en om duurzame vaardigheden te ontwikkelen. Het richt zich op het bijstaan ​​van jongeren op het gebied van werkbereidheid en welzijn. We promoten creativiteit in het leven van jonge mensen. Jongeren proberen nieuwe ideeën uit door projecten te initiëren en op te zetten. Onze kunst maakt een beroep op zowel expressie als intellectueel onderzoek dat deelnemers positief boeit en ruimtes creëert waar een breed scala aan ervaringen en perspectieven gemeenschappelijk kunnen worden.

We zien echter vaak dat slimme en begaafde jongvolwassenen grote moeilijkheden zullen ondervinden bij het betreden van de ‚echte wereld‘. Deze strijd is de voornaamste reden waarom PEP Africa veel beroepsopleidingsprogramma’s voor jongvolwassenen heeft ontwikkeld – inclusief beroepsopleiding voor studenten met een handicap.

„Dit type training werkt omdat“ slim „en“ begaafd „niet altijd gelijk staat aan succes in de echte wereld. Ook maakt training voor persoonlijk geldbeheer deel uit van het curriculum van ATC.“

We hebben gemerkt dat wanneer een jongvolwassene vertrouwd is met zijn kennis van bankieren, budgetteren en sparen in combinatie met de juiste financiële gewoonten, hij enorme vooruitgang zal boeken op zijn weg naar onafhankelijkheid.

PEP Africa is een tijdelijke woondienst voor jongvolwassenen tussen de 18 en 26 jaar. Het programma biedt jonge volwassenen de ondersteuning die ze nodig hebben om goed geïnformeerd en zelfvoorzienend te worden. Door middel van therapie, praktijkervaring, educatieve hulp, werkgelegenheid, herstel van relaties en gezond leven, geeft PEP Africa jonge mannen en vrouwen de tools die nodig zijn om te slagen.

Waar het op neerkomt: ons doel is om jonge mensen te helpen uit hun tienerjaren te navigeren naar een wereld van verantwoordelijkheid en verantwoordelijkheid.

PEP Africa is een Transitional Living Program dat is gebouwd voor vervulling op lange termijn. Wij geloven in het nastreven van uitmuntendheid, het omarmen van verandering, integer handelen en het dienen van anderen. Iedereen heeft het potentieel om zijn beste leven te leiden – het is onze taak om u daarbij te helpen. Bel ons vandaag om jonge volwassenen te helpen bij de overgang naar het leven.

Onafhankelijke training in levens- en levensvaardigheden
PEP Africa biedt beroepsopleiding en beroepsvaardigheidstrainingen voor vrijwel elke jonge volwassene tussen 18 en 26 jaar. We weten dat het zoeken naar werk en het opbouwen van cv’s intimiderend en uitdagend kunnen zijn voor mensen met weinig ervaring op deze gebieden.

Dit begrip van jonge mannen die worstelen, onderscheidt PEP Africa van alle andere tijdelijke levensprogramma’s voor jongvolwassenen.

Vrijwilligers bieden met name verschillende soorten beroepsopleiding, deskundig cv-opbouw, beroepsvoorbereiding en geven deskundige technieken voor het zoeken naar werk. PEP Africa biedt ook hulp aan studenten met verschillende leer- en verstandelijke beperkingen.

Studiemogelijkheid

We bieden diensten en helpen jongeren met weinig of geen mogelijkheden om essentiële educatieve verrijkingsvaardigheden, leiderschap, gezondheid en welzijn te ontwikkelen. We vergemakkelijken de toelating tot onderwijsinstellingen, krijgen studiebeurzen, schrijven beursaanvragen en academische aanbevelingen.

Onze studie in het buitenland is een gamechanger voor studenten. Velen zijn het erover eens dat dit de beste beslissing van hun leven is. Het kan uw hele leven beïnvloeden, maar zelfs als uw pad hetzelfde blijft, is het globale perspectief dat u verkrijgt van onschatbare waarde. Als u dit leest, bent u waarschijnlijk het type persoon dat de wereld rond wil reizen en nieuwe avonturen wil beleven. . Je staat open voor een verandering van tempo en wilt misschien een andere taal onder de knie krijgen. Zelfs als je je soms verlegen voelt, weet je dat de juiste omgeving je uit je schulp kan halen.

Kun je je voorstellen dat je doordeweeks naar school gaat en in het weekend een heel nieuw land verkent? Dat kan jouw leven zijn of tenminste een semester ervan!

Studeren in het buitenland gaat over het verlaten van je comfortzone, het omarmen van een nieuwe cultuur en manier van leven, en thuiskomen met onvergetelijke herinneringen – en dat alles zonder een slag te missen met je schoolvereisten of plannen om af te studeren. Studeren in het buitenland is een van de krachtigste manieren om academisch vooruit te komen, je cv te verbeteren en op een dieper niveau verbinding te maken met de wereld (en jezelf). Hier vind je alles wat je moet weten om aan je studie in het buitenland te beginnen.

De waarheid over kosten: de kosten die gepaard gaan met studeren in het buitenland zijn een essentiële factor bij de beslissing om al dan niet naar het buitenland te gaan. Gelukkig veranderen de tijden, en studeren in het buitenland is niet langer exclusief voor de elite klasse. Als je niet op zoek bent naar overdraagbare studiepunten, is het voor sommige programma’s niet nodig om je thuis aan een universiteit in te schrijven om een ​​internationale cursus te volgen.

Beurzen en beurzen: dankzij bronnen op internet en programmadatabases zoals Go Overseas leren meer studenten over de voordelen van studeren in het buitenland en vinden ze onderweg financiële steun. Dus laat het idee van studeren in het buitenland je zakken niet doen krimpen; profiteer van de vele op behoeften en verdiensten gebaseerde beurzen en beurzen die beschikbaar zijn voor studenten die in het buitenland studeren.

Klimaatverandering

Beleidsformulering en deelname:
We zorgen voor participatie van jongeren bij het formuleren en ontwikkelen van beleid door middel van; deelname aan nominatieve beraadslagingen die jongeren centraal stellen in het VN-plan bij gemeentelijk, regionaal en internationaal overleg.

In de loop der jaren heeft PEP Africa een grotere participatie van jongeren in YOUNGO, UNEP en UNFCCC bevorderd, waarbij de nadruk ligt op het delen van kennis over belangrijke klimaatveranderingskwesties, door jongeren een platform te bieden om ideeën over klimaatactie en onderzoek voor te stellen, en door jongeren te ondersteunen om zich te ontwikkelen en te verbeteren. projectvoorstellen door middel van capaciteitsopbouw en netwerken onder vier thematische gebieden: klimaatverandering en rampenrisico, biodiversiteit, oceanen en kustecosystemen, en duurzame voedselsystemen.

We bieden een platform voor jonge klimaatactivisten, leiders en belanghebbenden om kwesties te bespreken en hoe vooruit te komen voor maatregelen op het gebied van klimaatverandering en lopende nationale en internationale klimaatdiscussies. We organiseren ook livesessies over klimaatactie, mensenrechten en duurzame ontwikkelingsdoelen.

PEP Africa maakt deel uit van het Youth4Climate Action Project (Y4CAP), dat helpt bij het bestrijden van klimaatverandering. Y4CAP staat ook bekend om het ondersteunen van de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen voor een betere toekomst. Evenzo is Y4CAP een netwerk dat bestaat uit leden van over de hele wereld en manieren promoot om klimaatverandering te bestrijden, en het publiek informatie geeft over klimaatverandering, mensenrechten en duurzame ontwikkelingsdoelen om de levensstandaard te verbeteren. YACAP helpt mensen de impact van de opwarming van de aarde te begrijpen en aan te pakken, verhoogt de „klimaatgeletterdheid“ onder jongeren, moedigt veranderingen in hun houding en gedrag aan en helpt hen zich aan te passen aan trends die verband houden met klimaatverandering.

Het doel is om de stem van de jeugd te verheffen en de kennis van de deelnemer over milieukwesties te vergroten.