Welcome To PEP Africa International “Sharing Skills, Changing Lives”

Vrijwilliger plaatsing

BEREIK NAAR DE GEMEENSCHAP

We bieden een stage van 9–52 weken aan in de gemeenschap. Het is een intens, meeslepend programma voor stagiaires en jonge professionals die internationale ervaring willen opdoen. Het programma fungeert gewoonlijk als een katalysator voor het opbouwen van een loopbaan in ontwikkeling, het versterken van aanvragen voor afgestudeerde programma’s of het cultiveren van relaties met wereldwijde gemeenschappen en organisaties.

Uw bereidheid om vrijwilligerswerk te doen heeft een ongelooflijke impact op jongeren die niet naar school gaan en speelt een belangrijke rol in het succes van buitenschoolse programma’s. Met de instroom van veel jonge mensen varieert de outreach-omvang van 20-30 deelnemers. De gemiddelde schooljongeren zijn zeer gemotiveerd en willen graag slagen in zijn / haar leven. Deze jonge mensen verschillen van de meeste klassen en zijn er omdat ze wanhopig willen leren. Formele presentaties of discussies in conversatiestijl zijn de normen. Ze vertegenwoordigen de essentie van ondernemerschap: toegewijd, nieuwsgierig, hardwerkend en ongelooflijk optimistisch. Deze jongeren hebben hun businessplannen al geschreven terwijl ze willen voortbouwen op hun huidige projecten en concepten, zoals ze leren van de uitvoerende docenten. Anderen zijn niet van plan hun bedrijf te starten, maar zijn op zoek naar algemene bedrijfskennis die ze kunnen gebruiken om hun carrière vooruit te helpen. Bovendien biedt outreach hen voortdurende mogelijkheden om te netwerken en samen te werken met hun PEP-broeders.

Voordat de outreach begint, komen de jongeren samen voor een informeel diner, en dan bent u van harte welkom. Outreach begint met een gebed, gevolgd door een introductie van een instructeur en een onderwerp door de outreach facilitator. Als je graag lesgeeft, maar wat ideeën over je presentatie wilt, hebben we een syllabus met je reviewonderwerpen. Deze onderwerpen zijn compleet met een lesgids, een lesplan en suggesties voor uw presentatie.
We plannen onze instructeurs in voor beide locaties aan het begin van elk kwartaal, zodat onze vrijwilligers tijd hebben om hun presentaties te plannen en voor te bereiden.

Vrijwilligers ontmoeten hun toegewezen gemeenschap zo vaak als ze willen. Dit is meestal een wekelijkse bijeenkomst – vooral in de eerste maanden na de aankomst van de gastgemeenschap als vrijwilliger.

Verbetering van de gemeenschap.

We nemen maatschappelijk verantwoord ondernemen voor bedrijven om de openbare voorzieningen voor lokale gemeenschappen te verbeteren. Deze omvatten kraanreparaties, echte balcontractie, schoolrenovaties, speeltuinen, gemeenschapshallen, waterreservoirs, sanering van toiletten, renovatie en verbetering van ziekenhuizen, gemeenschapsbibliotheken, enz.

Groene economie.

We ondersteunen acties die verband houden met duurzame landbouwpraktijken: groene economie (landbouw), bosbeheer en al zijn hulpbronnen, ecotoerisme, milieueducatie en duurzame ontwikkelingsdoelen. We willen praktische en relevante kennis vergroten, capaciteit opbouwen en technische knowhow over projectplanning en beleidsvorming in de groene economie overdragen als reactie op klimaatverandering en aanhoudende armoede in berglanden. Berglanden, met hun rijke water, biodiversiteit, inclusief agrobiodiversiteit en traditionele kennis, volgen in hun ontwikkelingsbeleid en -programma’s voornamelijk een koolstofarme groeipad. De aanhoudende armoede, sociale ongelijkheid en genderongelijkheid en toenemende rampenrisico’s vragen echter om nieuwe maatregelen om veerkracht op te bouwen in alle sectoren en om stappenplannen voor duurzame ontwikkeling opnieuw op te stellen.

PEP Africa werkt samen met gemeenschappen om te leren van bestaande en traditionele kennissystemen, ervaringen en goede praktijken om lokale, nationale en regionale acties ter bevordering van een groene / koolstofarme economie en adaptieve groeistrategieën en -beleid mogelijk te maken.

Het voorgestelde actieonderzoek en de inzet voor kennisdeling hebben regionale en mondiale betekenis voor bergachtige landen en regio’s. Het heeft tot doel de kritieke leemten in de kennis op te vullen en acties te vergemakkelijken om het bewustzijn te vergroten, een multidimensionaal partnerschap tot stand te brengen, capaciteiten op te bouwen van belangrijke instellingen van regionale en mondiale berggebieden, met een bijzondere focus op CONGO BASIN-landen voor het ontwerpen van passend beleid en institutionele mechanismen. in aanpassing aan klimaatverandering en bevordering van groene economie en armoedebestrijding.

Recreatieve activiteiten

Vraag een gezondheidsdeskundige en zij zullen u vertellen dat lichaamsbeweging de hoeksteen is van een gezonde levensstijl. Volgens de Centers for Disease Control and Prevention zou het krijgen van voldoende fysieke activiteit een op de 10 vroegtijdige sterfgevallen kunnen voorkomen. Het kan ook het stressniveau verminderen, de slaap verbeteren en ons een gelukkig gevoel geven. Maar als het gaat om actiever zijn, weten velen van ons niet waar ze moeten beginnen. Hoewel sommige mensen graag gewichtheffen in de sportschool en trainen om marathons te lopen, zijn deze inspannende activiteiten niet voor iedereen weggelegd. Het is aangetoond dat alleen al tijd buiten doorbrengen de algehele gezondheid verbetert.

Hieronder staan ​​voorbeelden van vrijetijdsactiviteiten en leuke dingen om buiten te doen in PEP Africa die jongeren inspireren om actiever betrokken te zijn bij onze programma’s. Voor deze recreatieve activiteiten hoeft u geen uitrusting te kopen of te huren of vergoedingen te betalen.

Wandelen: een wandeltocht hoeft niet een trektocht van 10 mijl op een steile berg te zijn. De Verenigde Staten hebben duizenden hectares parklandschap dat wordt doorkruist door paden die geschikt zijn voor alle moeilijkheidsgraden. Om wandelpaden bij jou in de buurt te vinden, probeer AllTrails.com, waar je cursussen kunt zoeken op basis van locatie, moeilijkheidsgraad en lengte.

Yoga: als je denkt dat je niet zult zweten door yoga te beoefenen, denk dan nog eens goed na. Deze oefening is ideaal als u uw flexibiliteit wilt vergroten, pijn wilt verlichten en uw humeur wilt verbeteren. Het beste deel: je hoeft niet naar een dure yogastudio te gaan om te oefenen. Op YouTube vind je gratis instructievideo’s voor alle vaardigheidsniveaus.

Zwemmen: of je nu toegang hebt tot een zwembad of in de buurt van een meer woont, zwemmen is een geweldige manier om fit te blijven (en koel te blijven). Zwemmen verhoogt uw hartslag en helpt uw ​​spieren te versterken op dezelfde manier als hardlopen, maar zonder de belasting van uw gewrichten. Als u zich niet op uw gemak voelt om baantjes te trekken, kunt u ook wateraerobics proberen of gewoon watertrappelen.

Frisbee: ja, je moet een frisbee kopen als je er nog geen hebt. Maar na die eerste uitgave heeft u een breed scala aan recreatieve activiteiten om uit te kiezen. Speel een simpel spelletje vangst met iemand anders of breng een groep bij elkaar voor een ruig potje Disc Golf of Ultimate Frisbee.

Tuinieren: ‚onderzoeken tonen aan dat tuinieren het stressniveau aanzienlijk kan verminderen. Bovendien kunt u in de supermarkt geld besparen door uw kruiden en groenten te verbouwen. Als je thuis geen eigen tuin hebt, kijk dan of je woonplaats een gemeenschappelijke tuin heeft. Je kunt ook een kleine kamer opfleuren met bloembakken in het venster.

Andere recreatieve activiteiten die u gratis kunt doen

 • Joggen of rennen.
 • Speel voetbal.
 • Ga naar het strand.
 • Vogelwacht
 • Maak een fietstocht.
 • Speel vangst.
 • Oefen fotografie
 • Ga picknicken.
 • Teken of schilder een landschap.
 • Bloemen plukken.
 • Loop in het park.

Recreatieve activiteiten waarvoor speciale apparatuur nodig is

Voor deze recreatieve activiteiten is speciale uitrusting vereist, of u moet mogelijk een vergoeding betalen of een kaartje kopen.

Skiën en snowboarden: ga bij koud weer de piste op. Beide activiteiten bieden de mogelijkheid om uw hartslag te verhogen en uw spieren te trainen terwijl u een fantastische adrenalinestoot geeft. Vind het juiste skigebied voor jou in onze lijst met beste skigebieden in de VS. Als u niet over uw uitrusting beschikt, kunt u ter plaatse ski’s en snowboards huren.

Kamperen: een andere omgeving kan de beste manier zijn om uw hoofd leeg te maken en tot rust te komen. Combineer de voordelen van een uitje met die van recreatieve activiteiten door te gaan kamperen. Je moet in wat spullen investeren, zoals een tent, slaapzakken en kookgerei voor buiten. Maar deze eerste aankopen zullen zich lenen voor jarenlange budgetvriendelijke vakanties.

Varen: of u nu liever op een rustig meer vaart, een rustige rivier af kanoën of kajakken op rollende oceaangolven, varen kan al snel een levenslange passie worden. Hoewel u regelmatig deelneemt aan andere recreatieve activiteiten op deze lijst, moet u mogelijk uw uitrusting aanschaffen voor uw comfort, maar u kunt al snel een vaste schipper worden door kano’s, kajaks en zeilboten te huren.

Andere recreatieve activiteiten waarvoor speciale uitrusting nodig is

 • Bowlen
 • Paddleboarden
 • Tennis
 • Bergbeklimmen
 • Backpacken
 • Vissen
 • Waterskiën
 • Jetskiën

Recreatieve activiteiten waarvoor professionele gidsen nodig zijn

Om deze activiteiten uit te proberen, moet u de hulp inroepen van een professionele gids of lessen volgen.

Paardrijden: als het op meer avontuurlijke vrijetijdsactiviteiten aankomt, is paardrijden aan het relaxte einde. Maar je moet toch niet in het zadel springen zonder eerst een ervaren ruiter te raadplegen. Als je nog nooit eerder hebt gereden, meld je dan aan voor een begeleide trailrit. Zelfs als u ervaring heeft, zult u er baat bij hebben om met een professional te praten over de specifieke eigenschappen van het paard.
Speleologie: Als u geïnteresseerd bent in geologie, kan speleologie (ook bekend als spelunking) de ideale recreatieve activiteit voor u zijn. Maar denk er niet eens aan om alleen onder de grond te gaan. Sluit je aan bij een ervaren spelunker voor je eerste paar uitstapjes. Dit helpt niet alleen om te voorkomen dat u verdwaalt of gewond raakt, maar u leert ook sneller over de activiteit.