Welcome To PEP Africa International “Sharing Skills, Changing Lives”

Sociale ontwikkeling

Mentorschap in de gevangenis

Elke jongere die afstudeert van een Prison Empowerment Program en wordt vrijgelaten, heeft iemand nodig die met hem meegaat en hem / haar helpt bij het aanpakken van problemen die in zijn / haar zakelijke of persoonlijke leven kunnen voorkomen. Deze rol is van cruciaal belang, aangezien onze jongeren de input en expertise en de levenservaring van al onze uitvoerende vrijwilligers waarderen. Onze mentoren zijn toegewijd en gepassioneerd over de jonge mensen die ze dienen, die een enorm verschil kunnen maken in hun leven. De mentorrelatie kan vaak beginnen terwijl de gevangene nog binnen is en een leidinggevende vrijwilliger ontmoet bij onze geplande evenementen in de gevangenis. Hun relatie komt tot stand en gaat na vrijlating uit de gevangenis verder. Sommige mentorrelaties zijn ook ontstaan ​​uit de jongeren die als Business Plan Advisors dienen.

Training en workshop

Onze training is dynamisch, interactief en leerzaam en gericht op best practices die onderwerpen delen, bijv. Leiderschapsontwikkeling, herbruikbare vaardigheden, geslacht, sociale integratie en meer. Onze trainingsprogramma’s zijn ontworpen en afgestemd op de huidige uitdagingen van de jeugd van vandaag.

Bevorderende innovatie

Jonge ondernemers staan ​​vooraan in de strijd om onze economie te behouden en te herstellen. Terwijl beleidsmakers jarenlang prioriteit hebben gegeven aan het grote bedrijfsleven, realiseren dezelfde beleidsmakers zich nu dat gigantische bedrijven niet de sleutel zullen zijn om onze economie te redden; het zijn de startups en kleine bedrijven die het hart van elke gemeenschap vormen. Als reactie op deze crisis concentreren we ons op de elementen van ons bredere beleidskader, Dreamers genaamd, om in te spelen op wat eigenaren van nieuwe en kleine bedrijven vandaag dringend nodig hebben om hun deuren open te houden. We promoten creativiteit en innovatie in het leven van jongeren. Bij PEP is innovatie van cruciaal belang om jongeren mondiger te maken. Het is de sleutel tot de resultaten van het programma. De eigenlijke structuur van ons programma, de sociale ontwikkeling, het onderwijs voor duurzame ontwikkeling, het mentorschap en de voortdurende ondersteuning na vrijlating zijn innovatief.

We werken samen met belanghebbenden op het gebied van ontwikkeling om een ​​breed scala aan door jongeren geleide initiatieven te ondersteunen, van innovatieve tot ervaringsgerichte projecten die leiderschap opbouwen, betere gezondheidszorg bieden en kennis over het milieu vergroten.

Met behulp van de „Rights Base Approach“ pakken we kwesties aan die de fundamentele rechten en vrijheid van jongeren ondermijnen. We gaan met jongeren om als gelijkwaardige partners door hen in staat te stellen deel te nemen aan het openbare leven als pleitbezorgers, onderzoekers, vrijwilligers, gemeenschapsontwikkelaars, peer educators, trainers, ondernemers, leraren, jonge leiders, en we breiden beleid en programma’s uit om aan de behoeften van jongeren te voldoen. .

We bieden ook kansen uit de eerste hand om interculturele uitwisseling voor jonge professionals over de hele wereld aan te moedigen. De drive om innovatie kracht bij te zetten, wordt overgedragen op jongeren. De meeste van onze agents4change bereiken doelen die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden. Ze zien een toekomst met transformatie, herstelde hoop en wederopbouw van gezinnen. We moedigen onze mannen aan om anders te denken en hun inherente creativiteit en innovatievermogen te omarmen.