Welcome To PEP Africa International “Sharing Skills, Changing Lives”

Hoogtepunten

16.000 jongeren bereikten met de dance4lide `Heart Connection Tour` op scholen en 3.586 agents4change gemaakt met het dance4life-project in Kameroen.

Peer educators deelden 10.000 condooms uit tijdens de „Condomise“ -campagne ter bevordering van veilige seks onder jongeren in Kameroen.

109 jongeren sloten zich aan bij onze vrijwilligersprogramma’s om ervaring uit de eerste hand, vaardigheden op de werkplek en vertrouwen in hun werkbaarheid op te doen.

438 jongeren kregen kracht door middel van een reeks aanloopprogramma’s ter bevordering van de ontwikkeling van levensvaardigheden, „startende“ IDP’s en kwetsbare ter bevordering van de empowerment van jongeren.

6130 studenten namen deel aan de mensenrechteneducatiecampagne (wedstrijd voor schoolopstel) om deel te nemen aan het monitoren, doorverwijzen en rapporteren van een schending van de mensenrechten in de door conflicten getroffen regio’s in het zuidwesten en noordwesten van Kameroen.

1314 houden zich bezig met Education for Sustainable Development (ESD) en leren over bos, het bevorderen van instandhoudingswaarden en het beschermen van bedreigde dieren in het beschermde gebied van het Congo Basin (Bakossi National Parks) in Kameroen.

500 kinderen kregen warme maaltijden om ze op school te houden om de rechten van het kind op onderwijs, gezondheid en nitratie te promoten in Mokolo, Maroua.

107 jonge meisjes en vrouwelijke overlevenden van seksueel en gendergerelateerd geweld (SGBV) van terugkeerders hebben geprofiteerd van Case Management (psychosociale ondersteuning, counseling en juridische hulp) als onderdeel van onze Humanitaire Hulp in NOSO Kameroen.

72 menstruerende meisjes en vrouwen uit het Limbe III-district ontvingen waardigheidskits om de kosten te dekken voor het verbeteren van menstruele hygiënemanagement.

24 tienermoeders uit Muyuka, Subdivision, ontvingen een studiebeurs om weer naar school te gaan, zoals bij het „Second Chance“ -initiatief, dat het onderwijs van tienermoeders aanmoedigt.